Ik ben Marcel van Melis, klassiekerliefhebber.

Al vroeg ben ik aangestoken door het oldtimer-virus; mijn pa was vaak bezig een oude bromfiets of motor op te knappen, waar ik dan een handje mee hielp. Uren hebben we gespendeerd aan mijn Zündapp smal model, met 5-bak waterkoeling. Samen zijn we vaak naar de autospeedwaycircuits in de buurt gegaan, zoals Venray, en Baarlo om bijvoorbeeld naar de stockcar F1 te gaan kijken. Hier is mijn liefde voor grote amerikaanse V-8’s ontstaan. Na mijn Havo te hebben doorlopen, heb ik MTS Auto- en bedrijfswagentechniek gevolgd, waarna ik een aantal jaren als motorfiets- en automonteur heb gewerkt. Sinds een jaar of 11 heb ik een aantal in- en verkoopfuncties behartigd in twee technisch-commerciële bedrijven, de laatste 4 jaar ben ik werkzaam als Consultant Techniek.

In mijn vrije tijd ben ik vaak in mijn garage te vinden.

Ik liep al langer met het plan rond om “iets voor mezelf te gaan doen in klassiekers”. Na een ingrijpende ziekte heb ik dit plan actief opgepakt.

Door mijn jarenlange technische- en commerciële ervaring en mijn binnen- en buitenlands netwerk kan ik zeker wat voor u betekenen. Wilt u een klassieke motorfiets uit Nederland, of een oude musclecar uit Zweden, geen probleem. Inspecties kunnen in binnen- en buitenland plaatsvinden.