1964 Ford Country Sedan Station Wagon

Projectomschrijving

Een paar weken geleden werd ik door Walter Vogels gevraagd een auto voor hem te zoeken, aan te kopen en het transport te regelen.

Walter is een fan van oude stations; hij had 2 favoriete modellen…een 1959 Edsel Villager of een 1964er Ford Country Sedan. Samen zijn we op zoek gegaan op de diverse webpagina’s. Walter kreeg zelf een lead op een amerikaanse facebookpagina, gewijd aan station wagons.

Ik heb hierna het stokje overgenomen en contact gelegd met de verkoper. Auto aangekocht en transport in gang gezet. Vandaag, 18 januari 2019, is de auto in de haven van New York aangekomen, waar hij binnenkort wordt geladen, voor verscheping naar Nederland.

Onder de dunne primerlaag zit de originele lak!!

Onder de dunne primerlaag zit de originele lak!!

Op de trailer richting New York

Op de trailer richting New York

Strakke lijnen

Strakke lijnen

Origineel rood interieur en een 4-speed stick shift!!!

Origineel rood interieur en een 4-speed stick shift!!!

Originele rearbench

Originele rearbench

Ideale meeting-camper

Ideale meeting-camper

Gereviseerde 289!!

Gereviseerde 289!!

Walter’s review:

Eigenlijk zocht ik allang een grote, amerikaanse Station, maar door tijdgebrek en te weinig aanbod kwam het er maar niet van er een te kopen. Tot ik via een gezamelijke vriend hoorde over Marcel ( www.klassiekeradvies.nl ).

Voor onze gezamelijke vriend Remko, had Marcel, naar volle tevredenheid, een mooie oldtimer gevonden en geïmporteerd. Naar aanleiding daarvan heb ik kontakt op genomen met Marcel en in een leuk en enthousiast persoonlijk gesprek mijn wensen kenbaar gemaakt.

Het zoeken kon beginnen….dankzij zijn netwerk en kennis in ‘t wereldje vonden we al snel genoeg kandidaat auto’s. Op advies van Marcel heb ik later het bestedingsbudget wat verruimd waardoor kwalitatief betere auto’s in aanmerking kwamen. Een goede zet zo bleek….al snel werd in Amerika een prachtige Wagon gevonden, geheel naar wens. 

Naast de telefonische onderhandelingen en definitieve aankoop heeft Marcel ook de gehele papierwinkel rondom het importeren en transporteren voor mij verzorgd. Door de heldere en directe communicatie is voor mij alle zorg uit handen genomen en kan ik straks lekker genieten van mooie toertochten in m’n stationwagon.

Marcel BEDANKT en ik pik je nog een keer op om een hamburger te gaan eten!!!! 

Details

januari 18, 2019
Importeren auto's, Inkoop advies auto's

Sharing